Ostali sportovi

Hvala svima, biće još ovakvih priznanja: Zoran Terzić posle dobijanja Sretenjskog ordena

Komentari

Autor: Tanjug

04/07/2022

-

12:59

Hvala svima, biće još ovakvih priznanja: Zoran Terzić posle dobijanja Sretenjskog ordena
Hvala svima, biće još ovakvih priznanja: Zoran Terzić posle dobijanja Sretenjskog ordena - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Trofejni odbojkaški stručnjak, Zoran Terzić, kojem je predsednik Aleksandar Vučić uručio Sretenjski orden zazasluge u sportskoj delatnosti i postignute rezultate ženske odbojkaške reprezentacije, zahvalio je danas svima koji su pomogli da se do tih rezultata i dođe.


"Kao što je predsednik i rekao, bila je to duga i uglavnom lepa, prelepa plovidba", rekao je Terzić, konstatujući da je malo zatečen, jer nije očekivao toliki broj novinara u zgradi Predsedništva Srbije.

"Da, poneki put sam se osećao kao kapetan Ahab koji juri Mobi Dika, ali zahvalan sam svima koji su pomogli da dođemo do rezultata", rekao je Terizć.

Kako je rekao, Orden koji mu je uručio predsednik, na kraju plovidbe, je kao svetionik i cilj.

"Hvala, pre svega, mojim saradnicima, igračicama, ali i državi koja nam je obezbedila vrhunske uslove za rad", rekao je Terzić i dodao da se nada da ovo priznanje nije i poslednje koji dobija, ne zato što je neskroman, već zbog toga što, kako kaže, još nije "mator" i nije završio posao.

Komentari (0)

Sport