Ostali sportovi

Ostoja Mijailović najavio kandidaturu za predsednika SD Partizan: Nešto mora da se menja, renoviraćemo i stadion

Komentari

Autor: Euronews

27/08/2022

-

11:39

Ostoja Mijailović najavio kandidaturu za predsednika SD Partizan: Nešto mora da se menja, renoviraćemo i stadion
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailvić, najavio je kandidaturu za mesto pvog čoveka Sportskog društva na čijem čelu je predsednk fudbaske sekcije Milorad Vučelić.

On je u razgovoru za klupsku televiziju otkrio da postoji jasan plan koji je dogovoren sa državnim ogrnima oko pomoći sportskom društvu za obnavljanje infrastrukture.

"Pričali smo i sa državom, ući će u renoviranje stadiona i celokupne infrastrukture na matičnoj adresi Humskoj 1 u budućnosti. Imamo poziciju, konekcije i mogućno da kada uđemo u SD da se stadion renovira i da se infrastruktura dovede u normalno stanje, da nam ne propada imovina", rekao je između ostalog Mijailović i dodao:

"Neće niko FK da sklanja sa stadiona Partizana. U upravu SD treba da uđu privrednici, predsednici drugih klubova, da donose svoj novac i bore se da ti klubovi prežive i da zajedno osvajamo trofeje".

Mijailović je, pre nego što je došao na čelo košarkaškog kluba, bio član Upravnog odbora FK Partizan, gde je sarađivao sa Miloradom Vučelićem.

Komentari (0)

Sport