Ostali sportovi

APR proglasio pobedu Mijailovića: JSD Partizan ima novog predsednika

Komentari

Autor: Tanjug

13/09/2022

-

20:46

APR proglasio pobedu Mijailovića: JSD Partizan ima novog predsednika
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović novi je predsednik JSD Partizan, objavljeno je na zvaničnom sajtu Agencije za privredne registre (APR), a preneo je Tanjug.


APR je usvojio rezultate skupštine JSD Partizan održane u prostorijama teniskog kluba, na kojoj je Mijailović izabran za novog predsednika, a ne paralelno održanih izbora koji su novi mandat dali dosadašnjem prvom čoveku JSD Miloradu Vučeliću, koji je ujedno i predsednik fudbalske sekcije "crno-belih".

Mijailović je sinoć naveo da ima dvotrećnsku većinu, i da su uz njega 52 delegata, od 86 članova skupštine ovog sportskog društva. Na sednici je Mijailović proglašen za novog predsednika JSD Partizan.

Zamenik predsednika Upravnog odbora biće Ðorđe Višacki, a za Generalnog sekretara je izabran proslavljeni odbojkaš Željko Tanasković.

U Upravnom odboru koji je predložio Ostoja Mijailović nalaze se i košarkaški trener Željko Obradović, Andrea Arsović, bivši trener fudbalera Partizana Marko Nikolić.

Milorad Vučelić je sinoć proglasio tu odluku nevažećom, uz objašnjenje da na Skupštini nije bilo kvoruma.

"Skupština nije održana, na njoj nisu birani nikakvi organi, ni članovi Upravnog odbora. Za održavanje Skupštine, nije bilo uslova. Sve nove Skupštine su nelegalne, nelegitimne. Dakle, sve druge manifestacije i događaji, nemaju nikakvu pravnu valjanost", rekao je Vučelić na vanrednoj konferenciji za medije.

Komentari (0)

Sport