Ostali sportovi

Ništa od "Borbe za Veliku Britaniju": Džošua nije potpisao ugovor, Fjuri imao šta da kaže

Komentari

Autor: Euronews

27/09/2022

-

21:51

Ništa od "Borbe za Veliku Britaniju": Džošua nije potpisao ugovor, Fjuri imao šta da kaže
Ništa od "Borbe za Veliku Britaniju": Džošua nije potpisao ugovor, Fjuri imao šta da kaže - Copyright AP Photo/Chase Stevens

veličina teksta

Aa Aa

Tajson Fjuri, aktuelni šampion sveta u WBC diviziji, odustao je od borbe sa Entonijem Džošuom.

"Kralj Cigana" i za sada neporaženi bosker teške kategorije saopštio je svoju odluku putem društvenih medija, gde je istakao da je Džošui isteklo vreme koje mu je dao da potpiše ugovor za borbu.

Džošua, dvostruki šampion u WBA, IVF, WBO i IBO kategoriji, prvo je prihvatio borbu, koja je trebala da se održi u Kardifu 3. decembra, ali s obzirom da nije ispunio uslove izazivača, verovatno je nećemo gledati...

"U redu momci, sada je i zvanično - Dan D je prošao. Prošle je pet časova popodne u ponedeljak, ugovor nije potpisan i ovo je zvanično gotovo za Džošuu. Sada je na hladnoći sa čoporom vukova", rekao je Fjuri, koji je potom dodao nekoliko opaski:

"Zaboravi na ovo idiote, kukavice, bodibilderu... Oduvek sam znao da nemaš hrabrosti da se boriš sa Kraljem Cigana. Srećno u karijeri i životu", zaključio je Tajson.

 

 

Tajson Fjuri se nedavno ponovo penzionisao, ali je zbog ove borbe hteo ponovo da navuče rukavice. Tokom karijere ostvario je 32 pobede uz jedan remi i to protiv verovatno najvećeg izazivača u karijeri - Dionte Vajldera, koji je naredna dva međusobna susreta sa Britancem izgubio.

Što se tiče učinka Entonija Džošue, momak iz Votforda je imao 27 profesionalnih mečeva, na kojima je zabeležio 24 pobede uz tri poraza.

 

Komentari (0)

Sport