Ostali sportovi

Došao da ih podrži: Dejan Savić održao motivaciono predavanje rukometašima Srbije pred odlazak na SP

Komentari

Autor: Euronews

03/01/2023

-

13:12

Došao da ih podrži: Dejan Savić održao motivaciono predavanje rukometašima Srbije pred odlazak na SP
Došao da ih podrži: Dejan Savić održao motivaciono predavanje rukometašima Srbije pred odlazak na SP - Copyright Rukometni savez Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni vaterpolista i jedan od najuspešnijih srpskih trenera, Dejan Savić, posetio je danas mušku seniorsku reprezentaciju u Sportskom centru FSS i podelio svoje višegodišnje iskustvo.

Tokom predavanja govorio je o značaju atmosfere, međusobnog poverenja i podsetio da time što su reprezentativci Srbije - već su pobedili.

Takođe, Dejan Savić se osvrnuo i na detalje koji pomažu ekipi u situacijama kada ne ide najbolje i koji mogu da preokrenu tok meča.

Svoje predavanje zaključio je time da su pojedinci zaduženi za atmosferu mnogo važni i da humor može biti presudan kako za atmosferu u timu, tako i za izlazak iz krize.

Selektor Antonio Toni Đerona zahvalio se Dejanu Saviću što je izdvojio vreme da svojom energijom pozitivno utiče na reprezentativce, a kapiten Nemanja Ilić uručio mu je prigodan poklon.

Najbolji srpski rukometaši sutra putuju na Svetsko prvenstvo koje će se od 11. do 29. januar održati u Poljskoj i Švedskoj.

"Orlovi" takmičenje na smotri najboljih svetskih selekcija započinje u Katovicama 13. januara protiv Alžira, 15. januara na programu je duel protiv Nemačke, a dva dana kasnije i onaj protiv Katara.

Komentari (0)

Sport