Ostali sportovi

Milosavljev će igrati SP: Golman Srbije na kontroli u Berlinu

Komentari

Autor: Tanjug

10/01/2023

-

09:39

Milosavljev će igrati SP: Golman Srbije na kontroli u Berlinu
Dejan Milosavljev - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Golman rukometne reprezentacije Srbije Dejan Milosavljev biće spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo, saopštio je danas RSS.

Milosavljev (26) je povredio ligamente skočnog zgloba sredinom decembra. Golman nemačkog Fuksea se uspešno oporavio i biće na raspolaganju selektoru Srbije Toniju Đeroni.

On nije branio na jučerašnjem prijateljskom meču sa Švedskom, koji je Srbija dobila rezultatom 30:28, pošto je bio na unapred planiranim lekarskim pregledima i kontrolama u Berlinu.

"Na osnovu tih pregleda i povoljnih vesti, očekuje se da će se Milosavljev naknadno priključiti reprezentaciji u Poljskoj. Medicinski tim srpske reprezentacije intenzivno je radio na oporavku Milosavljeva, čime je stanje drastično poboljšano u odnosu na početnu situaciju s povredom. Milosavljev nestrpljivo iščekuje povratak u redove nacionalnog tima i učešće na SP", navodi se u saopštenju SP.

SP će biti odigrano od 11. do 29. januara u Poljskoj i Švedskoj. Srbija će na SP igrati u grupi E u Katovicama sa Nemačkom, Katarom i Alžirom. Naša selekcija će prvi meč odigrati 13. januara u Katovicama sa Alžirom od 20.30 sati.

Komentari (0)

Sport