Tenis

Novak Đoković: Svaki put kad igram Grend slem izgubim jedan život

Komentari

Autor: Tanjug

30/10/2023

-

15:10

Novak Đoković: Svaki put kad igram Grend slem izgubim jedan život
Novak Đoković - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je, pred početak Masters turnira u Parizu, da mu je sada mnogo teže da pronađe motivaciju nego pre pet ili 10 godina.

"Ako 25. titula dođe u januaru, to bi bilo sjajno. Dobio sam sjajne reakcije nakon prethodne dve jakne i nadam se da je Lakost proizveo dosta. Srećan sam sa 24. titule, znam da ljudi, naročito u mojoj zemlji kažu 'Hajde, idemo na 25, 30'. Da je tako lako, bilo bi sjajno. Ne znam kako izgleda, ali znam kakav je osećaj. Morate da zaradite to. Osećam se kao mačka sa devet života. Svaki put kad igram Grend slem, izgubim jedan. Morate u potpunosti da budete uključeni u to takmičenje. Sad više nego ranije", istakao je Đoković za "Eurosport".

Dodaje da se odmorio i da je spreman za aktivnosti koje su pred njim.

"Ivanišević je u pravu kada priča o motivaciji. Stvari su drugačije, menjaju se. Imam dvoje dece koje imaju šest i devet godina. Svaki put kad ih napustim srce mi se slama. Kada odlučim da negde otputujem, zaista želim da pobedim da bi to vredelo. Članovi tima pokušavaju da nađu način da me motivišu. Nisu imali toliko uspeha do sada, ali se trude. Šalim se naravno. Veoma se zabavljamo, sjajni smo prijatelji. Imamo i profesionalni odnos, naravno, ali ja veoma volim Gorana kao osobu", zaključio je najbolji srpski teniser.

Komentari (0)

Sport