Tenis

Đoković posle plasmana u četvrtfinale turnira u Dubaiju: Perfektna atmosfera, ovo je moj život

Komentari

Autor: Euronews

23/02/2022

-

18:48

Đoković posle plasmana u četvrtfinale turnira u Dubaiju: Perfektna atmosfera, ovo je moj život
Novak Đoković - Copyright Tanjug/ AP Photo/Kamran Jebreili

veličina teksta

Aa Aa

Novak Đoković je pobedom nad Rusom Karenom Hačanovim sa 2:0 (6:3, 7:6 (7:2)) obezbedio plasman u četvrtfinale turnira u Dubaiju, a posle meča je pohvalio atmosferu.

”Osećao sam se uzbuđeno, motivisano, ali istovremeno i pod stresom. Igrao sam protiv brejk lopti, atmosfera je bila perfektna i hvala puno na tome. Jednaku podršku smo dobili obojica i to mnogo znači. Igramo za ovakvu atmosferu. Ovo je moj život i ono što znam da radim i eto traje već dosta dugo. Skoro 20 godina sam u profesionalnom tenisu i uživam da putujem i da igram” rekao je Novak.

Najbolji teniser sveta će u četvrtfinalu igrati sa Čehom Jiržijem Veselim koji je ranije danas pobedio Španca Roberta Bautistu Aguta sa 2:0 u setovima.

”Naravno, želim da ostavim i neke pozitivne misli i sećanja ljudima koji dođu da me gledaju kako igram. U Dubaiju je uvek uzbudljivo i uvek želim da se vratim, nezaboravni trenuci. Ovaj turnir sam osvajao pet puta i to mi daje dodatnu motivaciju da se vraćam iz godine u godinu” zaključio je Đoković. 

Komentari (0)

Sport