Tenis

Mijatović oduševljen Đokovićem: On nije sa ove planete

Komentari

Autor: Euronews

14/06/2021

-

16:44

Mijatović oduševljen Đokovićem: On nije sa ove planete
Mijatović oduševljen Đokovićem: On nije sa ove planete - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Partije koje na teniskom terenu pruža najbolji teniser današnjice, Novak Đoković, oduševile su nekadašnjeg fudbalera Predraga Mijatovića.

Legendarni napadač reprezentacije Jugoslavije, Partizana i Real Madrida smatra da je prvi reket sveta jedan od najboljih sportista u istoriji.

- Imao sam prilike da upoznam Novaka Đokovića i mislim da ne poznajem nijednu drugu osobu koja ima takve ljudske i sportske kvalitete kao on. Toliko je psihički jak da je to nestvarno i zaslužuje moje iskreno divljenje. Kao da je sa neke druge planete -rekao je Mijatović za 24sedam i dodao:

- Ono što je Novak uradio na Rolan Garosu je neverovatno. Tu pre svega svega mislim na finale protiv Cicipasa, gde je gubio 0:2, i na kraju uspeo da pobedi. To mogu samo najbolji na svetu. Koliko ti moraš da budeš mentalno jak, a istovremeno i fizički spreman da sve to izdrži i osvojiš jedan od najvažnijih teniskih turnira na svetu. A, kad na to dodamo da si pre toga slavio protiv Nadala, nepobedivog u Parizu, dovoljno govori o njegovoj snazi.

Komentari (0)

Sport