Tenis

Kameron Nori iskreno: Jedan set nije dovoljan protiv Novaka

Komentari

Autor: Tanjug

08/07/2022

-

21:14

Kameron Nori iskreno: Jedan set nije dovoljan protiv Novaka
Kameron Nori iskreno: Jedan set nije dovoljan protiv Novaka - Copyright Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth

veličina teksta

Aa Aa

Kameron Nori odlično je otvorio polufinalni meč na Vimbldonu pprotiv Novaka Đokovića. Napravio je čak tri brejka, bio ubedljiv i poveo sa 1:0, ali je potom srpski teniser preuzeo kontrolu na terenu, a britanski teniser  bio nemoćan.

Ðoković je na kaju savladao Norija rezultatom 3:1 (2:6, 6:3, 6:2, 6:4).

"Mislim da sam igrao dobro u prvom setu. Imao sam dosta dobre riterne, a i dobro sam servirao. Ovo je bio najvecći meč u mojoj karijeri. Trčao sam dosta, ubacivao sam loptice u teren. Osećao sam da je Novak bio nervozan. Bio je to solidan set. Znao sam da moram da još podignem nivo igre da bih imao šansu. Bio je to dobar početak, ali nedovoljno za pobedu", rekao je Nori novinarima posle poraza u polufinalu Vimbldona.

On je istakao da smatra da je drugi set odlučio pobednika.

"Promašio sam nekoliko udaraca u drugom setu. Nedostajao mi je fokus, a onda je Ðoković podigao igru. Servirao je neverovatno dobro nakon toga. Teško mi je bilo da igram u njegovim servis gemovima. Mislim da je to napravilo razliku", rekao je britanski teniser.

Ðoković će u nedelju u finalu igrati protiv Nika Kirjosa, koji je do finala stigao pošto se Španac Rafal Nadal povukao sa turnira zbog povrede.

Komentari (0)

Sport