Tenis

Kako zaustaviti Novaka na AO? Trener Pola raspoložen za šalu - Jedino da ga otrujemo

Komentari

Autor: Euronews

26/01/2023

-

15:55

Kako zaustaviti Novaka na AO? Trener Pola raspoložen za šalu - Jedino da ga otrujemo
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Dita Alangkara

veličina teksta

Aa Aa

Novak Đoković sutra od 09:30 časova igra protiv Tomija Pola u polufinalu Australijan opena. Američki teniser po prvi put u karijeri stigao je do ove faze takmičenja nekog grend slema, a na putu do finala stoji mu devetostruki šampion.

Pol zauzima 35. mesto ATP liste i nema sumnje da neće imati lak zadatak protiv Đokovića, koji je apsolutni favorit u ovom duelu i sve osim pobede bi bila prava senzacija. Te činjenice svestan je i trener američkog tenisera Bred Stajn, koji je na šaljiv način objasnio kako zaustaviti Srbina.

"Mislim da je najlakši način da ga pobedite tako što ćete ga otrovati ili tako nešto...", rekao je Stajn za sajt Australijan opena i dodao:

"Nije to stvar za koju lako nađeš rešenje. Moramo da sednemo i pričamo o planu i nekim drugačijim stvarima. Ali biće teško, to je sigurno. Videćemo šta će da se desi, zato se i igraju mečevi, zar ne?", zaključio je Stajn.

Amerikanac je do ove faze takmičenja stigao posle pobeda nad Štrufom, Davidovičom Fokinom, Bruksbijem, Bautistom Agutom i Šeltonom, dok je Đoković prethodlo slavio protiv Baene, Kokoa, Dimitrova, De Minora i Rubljova.

Ovo će biti prvi međusobni duel srpskog i američkog tenisera.

Komentari (0)

Sport