Tenis

Đoković: Tata nije uradio ništa loše, samo je pozdravio navijače. Loša interpretacija događaja

Komentari

Autor: Tanjug

27/01/2023

-

14:16

Đoković: Tata nije uradio ništa loše, samo je pozdravio navijače. Loša interpretacija događaja
Đoković: Tata nije uradio ništa loše, samo je pozdravio navijače. Loša interpretacija događaja - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Opet najbolji srpski teniser Novak Đoković u Australiji mora da se brani i priča o stvarima koje nemaju veze sa tenisom.

Prošle godine je to bilo nakon što mu je zabranjen ulazak u zemlju i što je pred tamošnjim sudom morao da dokazuje da nije uradio ništa pogrešno i da je imao svu potrebnu dokumentaciju da uđe u zemlju, a sada zbog navodnih loših poteza njegov oca.

Zapravo, mediji su uhvatili Srđana Đokovića kako se pozdravlja sa srpskim navijačima koji su imali i ruske zastave i to je odmah okarakterisano kao neprimereno zbog trenutnog rata u Ukrajini.

"Video sam šta se desilo sa mojim ocem. On je na tom snimku samo rekao: 'Živeli', a sve drugo je loša interpretacija događaja", izjavio je najbolji srpski teniser Novak Đoković i dodao:

"Nisam bio svestan šta se desilo do sinoć i nisam bio srećan kad sam čuo šta se desilo. Bilo je mnogo srpskih zastava okolo, a otac je kao i uvek samo hteo da izađe u susret navijačima i da se slika. Ne mogu da budem ljut na njega jer nije bilo namere. Sve je zloupotrebljeno".

Zbog svega toga Srđan je jutros uoči Novakovog polufinalnog meča protiv Tomija Pola najavio da neće dolaziti na stadion, već da će taj duel gledati kod kuće.

"Odluka da otac ne bude večeras u mom boksu je zajednička. Za nedelju i finale još nismo odlučili", istakao je Đoković.

Komentari (0)

Sport