Tenis

Medvedev, Rubljov i Siner veruju da Đoković osvaja US Open

Komentari

Autor: Euronews

05/08/2023

-

09:51

Medvedev, Rubljov i Siner veruju da Đoković osvaja US Open
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

veličina teksta

Aa Aa

Do početka poslednjeg Gren slema u sezoni, US Opena, ostalo je još samo mesec dana, a igrači širom sveta se na razne načine prirpemaju za ovaj turnir.

Trenutni lider ATP liste je Španac Karlos Alkaraz koji je na Vimbldonu uspeo da prekine dominaciju Novaka Đokovića i osvoji prvu titulu u Londonu.

Sasvim je jasno da su njih dvojica veliki favoriti za osvajanje titule u Njujorku, a njihovi najbliži konkurenti, ipak, malu prednost daju Đokoviću.

"Ko će da osvoji US Open? Nadam se dać u to biti ja, a ko ne bude tako, onda uvek možete da kažete Đoković jer to što on radi je neverovatno", rekao je Danil Medvedev, dok je njegov zemljak Andrej Rubljov dodao:

"On je gospodin Oktopus. Sve vraća".

Sličnog mišljenja je i Italijan Janik Siner koji je pored Novaka na istu kandidata za osvajanje poslednjeg Gren slema u sezoni stavio i samog sebe.

"Kada govorite o favoritima za osvajanje US Opena ne možete da ne pomenete Novaka Đokvića, a tu su još Karlos Alkaraz, Holger Rune i ja", rekao je Siner, dok je Nik Kirjos otkrio da Stefanos Cicipas može da se pojavi iz drugog plana.

Komentari (0)

Sport