Aktuelno

Uhapšene tri osobe u Majdanpeku zbog ubistva, među njima i jedan maloletnik

Komentari

Autor: Euronews Srbija

07/10/2023

-

13:23

Uhapšene tri osobe u Majdanpeku zbog ubistva, među njima i jedan maloletnik
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, uhapsili su S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa S. P. suprugom muškarca (33), koja je pružala informacije o kretanju svog supruga, na lokalnom putu sačekali muškarca, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila S. P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo tridesettrogodišnjeg muškarca odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija