Aktuelno

Vozio "mercedes" brzinom 102,5 kilometara na čas većom od dozvoljene

Komentari

Autor: Tanjug

23/10/2023

-

15:34

Vozio "mercedes" brzinom 102,5 kilometara na čas većom od dozvoljene
Policija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su prilikom kontrole saobraćaja, otkrili trojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, jednog koji je vozio nedozvoljenom brzinom i preko neisprekidane linije i jednog koji je upravljao automobilom pod uticajem narkotika, saopštila je danas policijska uprava u tom gradu.

Na području Sremske Mitrovice, policija je presretačem zaustavila četrdesetdevetogodišnjaka koji je vozio "mercedes" brzinom od 162,5 kilometra na čas, što je 102,5 kilometra na čas više od dozvoljene. Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja automobilom.

Takođe, presretač je zaustavio i dvadesetšestogodišnjeg stranog državljanina koji je vozio "pežo" brzinom od 160,7 kilometara na čas na mestu gde je dozvoljeno 80, kao i preko neisprekidane linije.

Nadležni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 120.000 dinara i 11 meseci zabrane upravljanja automobilom.

Policija u Inđiji je zaustavila četrdesetosmogodišnjeg vozača koji je vozio "hjundai" sa 3,07 promila alkohola u organizmu, a u Irigu takođe četrdesetosmogodišnjeg vozača "škode" sa 2,23 promila alkohola. Patrola u Inđiji otkrila je četrdesetšestogodišnjaka koji je upravljao "golfom" pod dejstvom amfetamina. Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Komentari (0)

Srbija