Aktuelno

Eksplozija u Čačku: Nepoznata osoba se raznela bombom na Železničkoj stanici

Komentari

Autor: Tanjug

02/11/2023

-

11:32

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

U samom centru Čačka na Železničkoj stanici, jutros oko 8.45 časova, došlo je do tragedije kada se muškarac D.S (40) razneo bombom.

Na teren su odmah izašle ekipe policije i Hitne pomoći, ali nesrećnom muškarcu nije bilo spasa, javlja dopisnik Tanjuga i dodaje da je muškarac rodom iz gornjomilanovačkog sela Držetići da je živeo sam sa majkom.

U momentu kada se dogodila nesreća na peronima Železničke stanice bilo je još putnika, ali niko nije povređen. Policijski službenici, kao i forenzičari nalaze se na terenu.

 

Komentari (1)

Megido

02.11.2023 14:13

Na žalost, teška depresija ima simptome koji su toliko ozbiljni da ako se ne leče traju šest meseci ili duže i utiču na svaki aspekt života obolele osobe. Možda ga je neko mogao posetiti i reći:,,Želim samo da ti kažem da mislim na tebe. Znam da se ne osećaš uvek dobro.Evo me, kako si?'' Ako tešite depresivne, govorite iskreno i saosećajno slušajte čak i ako depresivna osoba ponavlja iste misli koje je ranije rekla. Zadržite na umu: Budite saosećajni i ljubazni. Izbegavajte propovednički ton. Milionima širom sveta pomažu Isusove reči zabeležene u Luki 12:6,7: ,,Zar se pet vrabaca ne prodaju za dva novčića? Ipak, nijedan od njih nije zaboravljen pred Bogom. A vama su i sve vlasi na glavi izbrojane. Ne bojte se, vi ste vredniji od mnogo vrabaca.“ Saučešće njegovoj rodbini.

Srbija