Aktuelno

Gašić uručio 25 motocikala službenicima saobraćajne policije u centru Makiš

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/11/2023

-

20:11

Gašić uručio 25 motocikala službenicima saobraćajne policije u centru Makiš
Gašić uručio 25 motocikala službenicima saobraćajne policije u centru Makiš - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je, nakon primopredaje 25 motocikala službenicima Uprave saobraćajne policije u Nastavnom centru Makiš, da će MUP i u narednom periodu nastaviti da ulaže u bolje uslove za rad zaposlenih.

Kako je rekao, cilj je da pripadnici policije što efikasnije izvršavaju svakodnevne zadatke i brinu o bezbednosti i sigurnosti svih građana.

Gašić je precizirao je da je Upravi saobraćajne policije uručeno 10  patrolnih i 15 motocikala bez spoljnih obeležja policije, navodi se u saopštenju MUP-a. 

MUP Srbije

 

"Saobraćajnoj policiji nabavljeni su najmoderniji motocikli marke 'BMW'. Patrolni motocikli omogućiće bolju pokrivenost putnih pravaca i veću efikasnost kontrole, a time i veću bezbednost svih učesnika u saobraćaju", rekao je ministar.

MUP Srbije

 

Gašić je istakao da će MUP nastaviti kontinuirano da ulaže u opremu policijskih službenika, ali i u izgradnju novih i renoviranje postojećih objekata kako bi policijski službenici imali što bolje uslove za rad. On je prethodno obišao renovirane prostorije "Oficirskog kluba" u okviru Nastavnog centra Makiš.

Komentari (0)

Srbija