Aktuelno

Uhapšen tinejdžer zbog korišćenja četiri tuđa automobila, od kojih je dva slupao

Komentari

Autor: Tanjug

29/11/2023

-

16:11

Uhapšen tinejdžer zbog korišćenja četiri tuđa automobila, od kojih je dva slupao
FoNet/Ana Paunković - Copyright FoNet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Zrenjaninu uhapsila je A. B. (19) iz okoline Nove Crnje, zbog sumnje da je, bez odobrenja vlasnika, koristio četiri automobila, od kojih je dva slupao.

On je osumnjičen za četiri krivična dela među kojima je neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zrenjaninu.

Sumnja se da je A.B. 26. novembra ove godine seo u otključani "pežo" parkiran u dvorištu kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga ključem koji je bio u automobilu, a potom sleteo sa puta, udario u drvo i pešice se udaljio u nepoznatom pravcu.

Iste večeri je, kako se sumnja, pokušao da se odveze "škodom" koja je bila parkirana u garaži jedne porodične kuće, a potom i da automobil izgura iz garaže u čemu nije uspeo. Takođe, sumnja se da je A. B. 16. oktobra ušao u "audi" sa ključevima u vozilu koji je bio parkiran ispred jedne kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga i udario u kapiju te kuće, nakon čega je izašao iz automobila i otišao.

Sumnja se i da je istog dana odvezao "fijat" u kome su takođe bili ključevi, a kada se automobil ugasio, ostavio ga je nedaleko od kuće vlasnika. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi, po čijem nalogu je i uhapšen. 

Komentari (0)

Srbija