Aktuelno

Teška saobraćajna nesreća kod Čačka: Automobi udario u divlju svinju, pa u autobus, poginuo mladić (18)

Komentari

Autor: Tanjug

03/01/2024

-

16:17

Teška saobraćajna nesreća kod Čačka: Automobi udario u divlju svinju, pa u autobus, poginuo mladić (18)
Teška saobraćajna nesreća kod Čačka: Automobi udario u divlju svinju, pa u autobus, poginuo mladić (18) - Copyright Printskrin/Tanjug video

veličina teksta

Aa Aa

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Pakovraće, na magistralnom putu Čačak - Požega, život je izgubio osamnaestogodišnjak, dok je ženska osoba starosti 17 godina povređena i njeno stanje je stabilno. 

Nesreća se dogodila tako što je vozač putničkog automobila prvo udario u divlju svinju, a zatim u autobus koji je išao iz suprotnog smera.

"Sve stoji dok traje uviđaj, kolone vozila su ogromne, a 'reno' koji je učestvovao u udesu, potpuno je smrskan", kaže jedan od očevidaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako je potvrđeno u Opštoj bolnici u Čačku ženska osoba starosti 17 godina primljena je na Urgentno odeljenje, i nakon odrađene dijagnostike njeno stanje je stabilno.

Kilometarska kolona zbog sudara

Na mestu nesreće stvorila se kolona, koja je, prema rečima očevidaca duga do 10 kilometara. 

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da se zbog saobraćajne nesreće na putu Čačak - Požega, u mestu Međuvršje, saobraćaj odvija usporeno, kao i da su otklonjene posledice saobraćajne nezgode nakon obustave saobraćaja.

Tanjug

 Na putu Sevojno - Požega, u mestu Gorjani, gde je takođe došlo do saobraćajne nesreće, saobraćaj je normalizovan.

Kako se navodi, na naplatnim stanicama nema zadržavanja, sem na naplatnoj stanici Pakovraće, na naplati, gde je zadržavanje vozila 15 minuta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija