Aktuelno

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Rakovcu imao zabranu prilaska bivšoj supruzi

Komentari

Autor: Tanjug

19/02/2024

-

10:21

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Rakovcu imao zabranu prilaska bivšoj supruzi
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

B.R. (48), koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć počinio ubistvo svoje bivše supruge i njene majke u Rakovcu, opština Beočin, je, prema nezvaničnim informacijama, povratnik kada je reč o porodičnom nasilju, više puta je prijavljivan policiji, a trenutno je imao uslovnu kaznu od dve godine i zabranu prilaska bivšoj supruzi.

On je, pošto je bio u alkoholisanom stanju, prevezen u Klinički centar Vojvodine zbog detoksikacije, odakle će dalje biti sproveden u pritvor.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je u kuću provalio jer ubijene žene nisu želele da ga puste.

On je sam pozvao policiju i oni su ga zatekli u kući sa nožem, za koji se smatra da je predmet kojim je ubistvo počinjeno.

Policijska uprava Novi Sad saopštila je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili B. R. (48) iz okoline Beočina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je on, sinoć, nožem usmrtio bivšu suprugu i njenu majku, u njihovoj kući. B. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

 

Komentari (0)

Srbija