Aktuelno

"Zelenilo-Beograd": Napadnuta naša četiri radnika

Komentari

Autor: Tanjug

22/03/2024

-

13:01

"Zelenilo-Beograd": Napadnuta naša četiri radnika
Tanjug/AP/Matt Rourke - Copyright Tanjug/AP/Matt Rourke

veličina teksta

Aa Aa

Četvorica radnika "Zelenila Beograd" danas su fizički napadnuta u Ulici Mutapovoj, kod brojeva 11 i 13, prilikom obavljanja redovnih aktivnosti na orezivanju stabala, čije su grane bile nagnute na krov jednog objekta, saopštilo je to javno komunalno preduzeće.

"Učinilac je prvo verbalno nasrnuo na kolege koji su uklanjali, prethodno orezane grane sa ulice, vređajući ih po verskoj i nacionalnoj osnovi, da bi na njih nasrnuo i fizički, najpre rukama, nanevši im udarce u predelu glave, a zatim je otišao i vratio se sa lancem kojim je udario vozača u predelu oka", navodi se u saopštenju.

Kolege su pozvale policiju i hitnu pomoć, koji su odmah izašli po pozivu. Kako se dodaje, u toku je uviđaj i ukazivanje medicinske pomoći povređenim kolegama.

"JKP 'Zelenilo-Beograd' ponovo apeluje na sugrađane da poštuju zaposlene u javnim komunalnim preduzećima koji, u svim vremenskim prilikama i svakog dana u godini, vredno rade na tome da naš Beograd bude lepši i uređeniji. Naglašavamo da će JKP 'Zelenilo-Beograd' uvek stati u zaštitu svojih zaposlenih i maksimalno sarađivati sa nadležnim organima u rasvetljavanju ovakvih i sličnih događaja", ističe se u saopštenju.

 

Komentari (0)

Srbija