Aktuelno

Pivskom flašom gađao bivšu partnerku: Muškarac (51) saslušan zbog nasilja u Batajnici

Komentari

Autor: Tanjug

25/03/2024

-

21:41

Pivskom flašom gađao bivšu partnerku: Muškarac (51) saslušan zbog nasilja u Batajnici
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan uhapšeni D.Z. (51) zbog krivičnog dela laka telesna povreda koje je izvršio nad svojom bivšom emotivnom partnerkom M.P. (36).

Prema navodima krivične prijave osumnjičeni je u kafiću u Batajnici, staklenom pivskom flašom gađao oštećenu, pogodio u glavu i naneo joj lake telesne povrede, pri čemu je imao 1,36 promila alkohola u organizmu, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Kako se navodi, neposredno pre saslušanja osumnjičeni je pregledan od strane veštaka neuropsihijatra, pa kada je utvrđeno da je uračunjiv izneo je odbranu pred javnim tužiocem i negirao izvršenje krivičnog dela. 

Imajući u vidu da je u pitanju osoba prema kojoj su ranije izrečene mere zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom, da je događaju prethodio raskid emotivne veze, te da postoje okolnosti da će ostankom na slobodi uticati na oštećenu Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema osumnjičenom odredio pritvor.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija