Aktuelno

Novi detalji udesa kod Obrenovca: Vozač kamiona pobegao sa lica mesta pa priveden

Komentari

Autor: Tanjug

21/05/2024

-

13:00

Novi detalji udesa kod Obrenovca: Vozač kamiona pobegao sa lica mesta pa priveden
Novi detalji udesa kod Obrenovca: Vozač kamiona pobegao sa lica mesta pa priveden - Copyright Prinskrin/Tanjug video/RTV MAG

veličina teksta

Aa Aa

Vozač kamiona koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Obrenovca priveden je brzom intervencijim policije nakon što je pobegao sa lica mesta.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je prema prvim izveštajima Saobraćajne policije vozač kamiona, koji je udario u autobus, odgovoran za nesreću.

"Vozač je pobegao pre dolaska policije, znamo ko je i on će uskoro biti pronađen", naveo je Dačić novinarima nakon obilaska Policijske uprave za grad Beograd, a ubrzo nakon toga, Tanjugu je rečeno da je vozač priveden.

Nesreća se dogodila jutros posle 10 sati, a prema medijima većina je zbrinuta u Kliničko bolničkom centru "Bežanijska kosa", dok su ostali medicinsku pomoć dobili u Domu zdravlja u Obrenovcu.

Vršilac družnosti direktora Doma zadravlja Obrenovac Miloš Peković je rekao da su u udesu dve osobe teže povređene, a 19 lakše.

Peković je za Tanjug rekao da su prvi povređeni koje su zbrinuli nakon nesreće upućeni na dalju dijagnostiku u KBC "Bežanijska kosa" i Urgentni centar. Dodao je da su svi povređeni putnici autobusa, čiji je vozač poginuo.

Komentari (0)

Srbija