Aktuelno

Kinez priznao da je udarao žene čekićem u autobusu, tužilaštvo će tražiti psihijatrijsko veštačenje

Komentari

Autor: Tanjug

16/08/2021

-

12:32

Kinez priznao da je udarao žene čekićem u autobusu, tužilaštvo će tražiti psihijatrijsko veštačenje
Kinez priznao da je udarao žene čekićem u autobusu, tužilaštvo će tražiti psihijatrijsko veštačenje - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

Kineski državljanin W. X. (41) priznao je danas na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je u subotu čekićem udario tri žene u autobusima gradskog prevoza na liniji 37, nakon čega je tužilaštvo zatražilo od suda da mu odredi pritvor.


W.X. se na saslušanju branio da je to uradio zbog vrućine i jer ga stalno neko prati..., a zbog ovakve odbrane tužilaštvo namerava da naloži njegovo prihijatrijsko veštačenje, saznaje Tanjug.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva, jer Kinez nema prijavljeno prebivalište niti boravište u Beogradu.

Njegovog maloletnog sina koji je bio sa njim prilikom izvršenja krivičnog dela, preuzeli su Uprava za strance i Centar za socijalni rad, za Tanjug u tužilaštvu.

W.X. se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je u subotu najpre u autobusu na liniji 37 u Požeškoj ulici udario čekićem nekoliko puta dve žene u glavu iz čista mira, a potom da je u drugom autobusu na istoj liniji još jednu ženu udario čekićem u glavu.

Jedan od putnika je uspeo da mu otme čekić, a on je potom pobegao.

Brzom intervencijom policije on i njegov sin pronađeni su u Požeškoj ulici na autobuskoj okretnici, gde je Kinez i uhapšen.

Komentari (0)

Srbija