Aktuelno

Automobil sleteo u kanal na putu između Rumenke i Kisača, jedan mladić stradao, vozač uhapšen

Komentari

Autor: 021.rs, Euronews Srbija

22/08/2021

-

10:41

Automobil sleteo u kanal na putu između Rumenke i Kisača, jedan mladić stradao, vozač uhapšen
Euronews/Emil Čonkić - Copyright Euronews/Emil Čonkić

veličina teksta

Aa Aa

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu između Rumenke i Kisača stradao je jedan mladić, a povređena su dva maloletnika i mladić koji je vozio. Vozač je tokom dana uhapšen, saopštila je novosadska policija, prenosi portal 021.rs.

Nesreća se dogodila oko 1:30, nakon što je automobil sa mosta sleteo u kanal.

Mladić (19) koji je vozio automobil uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 
Kako je saopštila policija, sumnja se da je on izgubio kontrolu nad automobilom "folksvagen", skrenuo s puta i upao u kanal DTD. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu.

Kako su preneli mediji, poginuli mladić je najverovatnije ispao je iz automobila i stradao. Za njim se prethodno tragalo i nije bilo sigurno da li se i on nalazio u kolima.

Intervenisale su dve ekipe hitne pomoći, koje su takođe pomogle policiji i vatrogascima da se iz slupanog vozila izvuku povređeni, rekao je za 021.rs portparol hitne pomoći Zoran Krulj.

Hitna pomoć je u Dečiju bolnicu prevezla dečaka od 15 godina koji je teško povređen, kao i dečaka od 16 godina koji je prethodno zbrinut na licu mesta.

Mladić koji je vozio, star 19 godina, nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Prema nezvaničnim informacijama, za jednim mladićem se traga, ali nije potvrđeno da je i on bio u automobilu.

Zbog ove nezgode, saobraćaj na putu između Kisača i Rumenke je oko dva sata bio zaustavljen.

Uzroci izletanja automobila sa mosta u kanal DTD nisu poznati.

Komentari (0)

Srbija