Aktuelno

Mladić (25) preminuo od povreda zadobijenih u tuči gostiju na porodičnom slavlju

Komentari

Autor: Tanjug, Novosti

23/08/2021

-

18:53

Mladić (25) preminuo od povreda zadobijenih u tuči gostiju na porodičnom slavlju
Mladić (25) preminuo od povreda zadobijenih u tuči gostiju na porodičnom slavlju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Mladić iz Kraljeva N. M. (25) preminuo je od posledica teških povreda glave koje je zadobio u tuči dve grupe gostiju na porodičnom slavlju u selu Stubal. Pripadnici kraljevačke policije priveli su četvoricu osumnjičenih za učestvovanje u tuči. Posle saslušanja, zbog sumnje da je počinio ubistvo, viši javni tužilac u Kraljevu je M. M. odredio zadržavanje u pritvoru do 30 dana.

Do tuče je došlo u noći između petka i subote kada su se u jednoj porodičnoj kući u selu Stubal na proslavi veridbe najpre verbalno, a potom i fizički sukobile dve grupe gostiju, prenose "Novosti", pozivajući se na nezvanične informacije.

Tom prilikom je M. M. (39), takođe iz Kraljeva, naneo udarce po glavi N. M. zbog kojih je nesrećni mladić najpre hitno prevezen u Opštu bolnicu "Studenica“ u Kraljevu, a potom prebačen u kragujevački KBC.

Uprkos ogromnim naporima lekara da mu spasu život, mladić je podlegao povredama.

Tuča izbila zbog devojke

Nastradali N. M. je inače je došao iz Bazela na odmor kod svoje porodice, tačnije babe i dede. Kako prenosi "Kurir", pozivajući se na očevice tuče, do svađe je došlo zbog jedne devojke.

Naime, navodno je brat nastradalog mladića otpočeo komunikaciju sa jednom devojkom, na šta je njen suprug reagovao i skočio na njega.

Potom je suprig pozvao svog prijatelja upomoć, nakon čega je N. M. ušao u sukob kako bi odbranio svog brata.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija