Aktuelno

Beograđanin uhapšen zbog otmice devojke: Nasred ulice je ugurao u auto, policija ga privela u Jagodini

Komentari

Autor: Euronews Srbija

29/09/2021

-

15:42

Beograđanin uhapšen zbog otmice devojke: Nasred ulice je ugurao u auto, policija ga privela u Jagodini
Euronews/Emil Čonkić - Copyright Euronews/Emil Čonkić

veličina teksta

Aa Aa

Tridesetogodišnji Beograđanin Č. M. je prveden i određen mu je pritvor zbog toga što je, kako je saopštilo Prvo osnovno javno tužilaštvo sud u Beogradu, juče svoju devojku nakon svađe ugurao u vozilo i protivno njenoj volji odvezao u pravcu Kruševca.

 Kako je saopštilo tužilaštvo, on je juče oko 15:45 časova u Beogradu u Ulici Vojislava Ilića ispred kućnog broja 41, u blizini tržnog centra „Beo šoping centar“ nakon verbalne rasprave, na silu svoju devojku M.A. (1990. godište) ugurao u automobil na mesto suvozača, zaključao vrata vozila sprečavajući je da izađe, nakon čega je krenuo ka Кruševcu. Devojka je sve vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz vozila.

Policija je automobil zaustavila u Blizini Jagodine, privela osumnjičenog i odredila mu 48 sati zadržavanja.

Njemu se na teret stavlja izvršenje krivičnih dela prinuda i protivpravno lišenje slobode. Osumnjičeni je, saopštilo je tužilaštvo, delimično priznao izvršenje krivičnog dela.

Nakon saslušanja, zamenik javnog tužioca je predložio je da se osumnjičenom odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela i da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Kako se navodi u saopštenju, zamenik javnog tužilioca će u svojstvu svedoka ispitati oštećenu M.A i druge svedoke koji su očevici krivičnopravnog događaja, eventualno narediti i preduzeti druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba, a nakon čega će se doneti odluka o eventualnom podnošenju optužnog predloga protiv Č.N. zbog izvršenja krivičnih dela.

Komentari (0)

Srbija