Aktuelno

Dve saobraćajne nesreće u Kikindi: Jedna osoba stradala, šestoro povređeno

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/10/2021

-

16:44

Dve saobraćajne nesreće u Kikindi: Jedna osoba stradala, šestoro povređeno
Policija - Copyright Tanjug/Siniša Kupinović

veličina teksta

Aa Aa

Tri sata posle ponoći u Kikindi su se dogodile dve teške  saobraćajne nesreće gde je u jednoj od njih poginuo muškarac star 55 godina, a u drugoj je povređeno čak šest osoba - vozač putničkog automobila star 43 godine i deca od 8 i 10 godina koji su hitno prebačeni u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Nesreća u kojoj je poginuo 55- godišnji muškarac koji se nalazio za volanom kretao se iz pravca opštine Kanjiža, kada je iz još uvek neutvrđenih okolnosti izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i poginuo na licu mesta.

Zamenica Opštinskog javnog tužilaštva u Kikindi koja je i obavila istragu naložila je obdukciju tela koje je potom prebačeno u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu, prenosi Kikinda Online news. 

Druga saobraćajna nesreća dogodila se ovog jutra oko 8 sati kada je vozač "juga" sa šestoro putnika  na izlazu iz Ruskog Sela u pravcu Srpske Crnje iz sada  neutvrđenih okolnosti  udario u stub ulične rasvete, gde su sva lica zadobila povrede, od kojih teže vozač koji je zajedno sa decom starom 8 i 10 godina iz kikindske Bolnice transportovan u KCV.

Među teže povređenim licima je i 36-žena koja se i dalje nalazi u bolnici u Kikindi. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode, naveli su iz PU Kikinda.

Komentari (0)

Srbija