Aktuelno

Šest osoba povređeno u sudaru kamiona i autobusa kod Umke

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/11/2021

-

10:27

Šest osoba povređeno u sudaru kamiona i autobusa kod Umke
Šest osoba povređeno u sudaru kamiona i autobusa kod Umke - Copyright E-Stock

veličina teksta

Aa Aa

U sudaru autobusa i kamiona jutros u mestu Duboka, u blizini naselja Umka, povređeno je šest osoba, od kojih jedna teže, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. 

Do nesreće je došlo u 9:20 časova, a u saopštenju se navodi da je u incidentu povređeno pet putnika, od kojih jedan teže, kao i vozač autobusa. Takođe, precizira se da je reč o vozilu Konzorcijuma SP "Lasta", prevoznika ASP "Strela – Obrenovac". Prethodno je, neposredno nakon nesreće, medijima rečeno da  je u sudaru povređeno deset osoba.

E-Stock

 

Kako su objasnili iz Sekretarijata, do nezgode je došlo kada je kamion sa prikolicom udario u autobus koji je saobraćao na liniji 860 (Beograd – Obrenovac) u smeru ka Beogradu. Teretno vozilo je prikolicom udarilo u vozačevu stranu autobusa, koji je sleteo sa kolovoza u kanal.

Autobus se nije prevrnuo, navode u saopštenju. Svi povređeni su brzom intervencijom Hitne pomoći prevezeni u dežurnu zdravstvenu ustanovu. Na vozilu javnog linijskog prevoza putnika načinjena je velika materijalna šteta, a policija trenutno vrši uviđaj.

Autobus je 2017. godište i poslednji šestomesečni pregled obavljen je 3. juna ove godine. Autobus je prošao i redovni dnevni pregled vozila.

Uskoro opširnije na Euronews.rs

Komentari (0)

Srbija