Aktuelno

Autobus sa putnicima sleteo sa puta u blizini sela Kremna, zastoj na putu ka Zlatiboru

Komentari

Autor: RINA

03/12/2021

-

17:23

Autobus sa putnicima sleteo sa puta u blizini sela Kremna, zastoj na putu ka Zlatiboru
Autobus sa putnicima sleteo sa puta u blizini sela Kremna, zastoj na putu ka Zlatiboru - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Autobus pun putnika, na putu za Taru u blizini sela Kremna, sleteo je danas sa puta.

Kako prenosi agencija RINA, u nezgodi nema povređenih, a svi putnici su na bezbednom i i čekaju da po njih dođe drugi autobus. 

Na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru došlo je do još jedne saobraćajne nezgode kada se poprečio šleper, što je, uz sneg koji intezivno pada napravilo veliki zastoj u saobraćaju.

"Sve stoji, formirane su ogromne kolone. Čekamo duže od pola sata kako bi nastavili put. Plašimo se ako sneg nastavi da pada da će biti još gore", rekao je jedan od vozača za RINU.

Iz Puteva Užice rekli su da su sve raspoložive ekipe na terenu i da rade na čišćenju puteva.

Apelovali su na vozače da se za volanom ponašaju u skladu sa uslovima na putu.

AMSS: Oprez u vožnji zbog kiše, snega i mokrih kolovoza

Kiša, slab sneg, mokri kolovozi i smanjena vidljivost usporavaju i otežavaju vožnju na većini putnih pravca, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

U planinskim predelima zbog najavljenih snežnih padavina treba očekivati zimske uslove vožnje zbog kojih je na ovim putevima upotreba zimskih guma i zimske opreme obavezna.

Početak vikenda donosi uobičajeno pojačan saobraćaj na svim putevima na kojima zbog nepovoljnih vremenskih uslova može biti čestih zastoja, vanrednih prekida i usporene vožnje, zato treba vozite strpljivije i pažljivije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17 časova, na graničnim prelazima na izlasku iz zemlje teretna vozila čekaju na Batrovcima dva sata, a na Šidu jedan sat.

 

Komentari (0)

Srbija