Aktuelno

Akcija policije u Beogradu, zaplenjeno više od 20 kilograma marihuane

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/12/2021

-

17:05

Akcija policije u Beogradu, zaplenjeno više od 20 kilograma marihuane
Akcija policije u Beogradu, zaplenjeno više od 20 kilograma marihuane - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu su u više odvojenih akcija zaplenili 21,8 kilograma marihuane, 305 grama kokaina, 15 grama MDMA i uhapsili četiri osobe, zbog osnovane sumnje da su počinile krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Iz MUP-a navode da je u "mercedesu" koji su koristili osumnjičeni J.M. i K.V. iza kasetofona pronađeno oko 300 grama marihuane, 15 grama MDMA i oko pet grama kokaina, kao i lažna službena legitimacija sa službenom značkom MUP-a.

Takođe i da je prilikom pretresa dva stana koje oni koriste, pronađeno 10 kilograma marihuane, oko 300 grama kokaina, presa za pakovanje droge, tri elektronske vagice za precizno merenje, kao i veća suma novca.

U drugoj akciji, uhapšen je Č. N. a policija je u stanu u kome on živi prilikom pretresa pronašla 3 kg marihuane, elektronsku vagicu za precizno merenje, kao i veću sumu novca za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Pretresom kombija marke "folksvagen" kojim je upravljao osumnjičeni V. K. policija je u tovarnom prostoru pronašla 8,5 kilograma marihuane, upakovane u tri džaka, navodi se u saopštenju. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija