Aktuelno

Zločin koji je potresao Srbiju: Muškarac koji je ubio porodicu i zapalio kuću pronađen obešen sa krvavim nožem u džepu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/12/2021

-

13:26

Zločin koji je potresao Srbiju: Muškarac koji je ubio porodicu i zapalio kuću pronađen obešen sa krvavim nožem u džepu
Zločin koji je potresao Srbiju: Muškarac koji je ubio porodicu i zapalio kuću pronađen obešen sa krvavim nožem u džepu - Copyright Tanjug/Zoran Žestić/Instagram/Facebook

veličina teksta

Aa Aa

Jučerašnja tragedija iz Sombora potresla je celu Srbiju. Nakon što su vatrogasci u porodičnoj kući koja je izgorela pronašli četiri tela, pojavile su se informacije da je muškarac ubio suprugu i dve ćerke i da je posle toga zapalio kuću i izvršio samoubistvo vešanjem.

Tokom gašenja požara vatrogasci su pronašli tela ukupno četiri osobe od kojih je jedna bila obešena o gredu.

Tragedija se dogodila verovatno između 11 i 12 sati. Vatrogasci su pozvani oko podneva u ulicu Sime Šolaje i lokalizovali su požar, a tela su pronađena kada je ugašena vatra.  

Soinfo piše da su tri tela bila ugljenisana, a da jedno nije izgorelo. Prema pisanju tog portala, pedesetogodišnji muškarac a za koga se sumnja da je počinio ovo delo je izašao je nedavno izašao iz pritvora.

Tri tela pronađena u prozemlju, jedno u potkrovlju

Više detalja o slučaju otkrilo je Više javno tužilaštvo u Somboru koje je saopštilo da je izvršen uviđaj i da su u prizemlju kuće pronađena tri tela: G. M. (1966), i njenih ćerki koje su imale 19 i 15 godina.

"Tela pokojnih su bila zahvaćena požarom, sa tragovima nasilja na istima", piše u saopštenju.

Prvobitna informacija juče je bila da su u kući pronađena tri tela, međutim, vatrogasci su ubrzo pronašli još jedno telo, i to u potkrovlju.  

Instagram/Facebook

Muškarac je ubio suprgu i dve ćerke

Reč je o Z. G. (1962) koji je suprug i otac žene i devojaka čija su tela pronađena u prizemlju. Telo je pronađeno obešeno o kanap sa tragovima krvi na rukama i nožem u džepu pantalona, takođe sa tragovima krvi.

Tužilaštvo je odmah naredilo obdukciju svih pokojnih. Saopštili su da se posle uviđaja i svih do sada preduzetih dokaznih radnji opravdano sumnja da je Z. G. lišio života G. M., G. A. i maloletnu G.A. i potom prouzrokovao požar u kući i izvršio samoubistvo vešanjem.

Par je imao sina koji je student. Prema informacijama koje su preneli mediji, upravo je on policiji prijavio požar.  

Komentari (0)

Srbija