Aktuelno

VIDEO Zaplenjen skoro kilogram droge, uhapšeno šest osoba

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/02/2022

-

18:32

mup.gov.rs

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici MUP-a su, u tri odvojene akcije, zaplenili više od kilogram različitih vrsta narkotika i uhapsili šest osoba za koje se sumnja da su se bavili njihovom proizvodnjom i preprodajom, saopštio je MUP.

Prilikom pretresa stana u kojem su neprijavljeno boravili P. T. (35) i N. J. (51), policija je pronašla oko 150 grama kokaina, 500 grama marihuane i oko 1.100 tableta MDMA, navodi se u saopštenju MUP-a.

U drugoj akciji uhapšena je J. T. M. (27) nakon što je policija u stanu u kojem je neprijavljeno boravila zaplenili oko 110 grama heroina, kao i 70 metaka.

Protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, uhapšeni su i O. B. (19), A. Z. (24) i S. S. (33) kod kojih je pronađeno oko 250 grama kokaina, 40 grama marihuane, vagica za precizno merenje, veća količina novca, kao i pištolj i 24 metka.

Njima se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima O. B., A. Z., S. S. i J. T. M. je određen je pritvor do 30 dana, dok će P. T. i N. J., uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija