Aktuelno

Incident u autobusu na Novom Beogradu: Pedofil (48) priveden zbog uznemiravanja devojke

Komentari

Autor: Euronews

09/06/2021

-

20:28

Incident u autobusu na Novom Beogradu: Pedofil (48) priveden zbog uznemiravanja devojke
Incident u autobusu na Novom Beogradu: Pedofil (48) priveden zbog uznemiravanja devojke - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

Odeljenje za upravljanje i monitoring Sekretarijata za javni prevoz danas je oko 11 sati tokom redovnog rada dobilo kroz sistem prijavljeni alarm hitne službe od vozača koji obavlja prevoz na liniji 16, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Vozač je upravljao vozilom garažni broj 948 koje se u trenutku slanja alarma nalazilo kod Tržnog centra "Ušće" u smeru ka Gradskoj opštini Novi Beograd.

Dispečer centra sekretarijata je odmah po dobijenom alarmu kontaktirao vozača. Vozač je naveo da je jedna mlađa putnica prijavila seksualno uznemiravanje od starijeg muškarca. Dispečer sekretarijata je odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača. Do momenta dolaska policije, dva mlađa putnika zadržala su lice u vozilu za koje se sumnja da je uznemiravalo devojku.

Tokom intervencije policije je utvrđeno da se radi o muškarcu (48) koji je već dva puta osuđivan za krivično delo pedofilije i seksualnog uznemiravanja.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prijave vozaču svako dešavanje u vozilu koje bi moglo ugroziti bezbednost putnika.

Komentari (0)

Srbija