Aktuelno

Policija rasvetila slučaj prebijanja radnika obezebeđnja kompaniji Srbija Ziđin u Boru, uhapšene dve osobe

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/03/2022

-

19:54

Policija rasvetila slučaj prebijanja radnika obezebeđnja kompaniji Srbija Ziđin u Boru, uhapšene dve osobe
Euronews/Emil Čonkić - Copyright Euronews/Emil Čonkić

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru rasvetlili su krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti i uhapsili O. K. (32) i F. K. (55) iz ovog grada, osumnjičene da su izvršili ovo krivično delo.

Oni se sumnjiče da su 14. marta u večernjim časovima fizički napali radnika obezbeđenja, koji ih je zatekao u krugu jedne kineske kompanije, nakon čega su ga udarali više puta rukama i nogama u predelu glave i tela, a zatim pobegli.

"Po rečima napadnutog radnika, iz obližnje šume izašlo je nekoliko njih sa fantomkama na glavama i odmah su ga napali. On se onesvestio od siline prvog udarca, pa ne može sa sigurnošću da kaže ni koliko ljudi ga je tuklo, a brojne povrede po glavi i telu govore da su batinaši nastavili da ga tuku onesvešćenog. S.S. je kada se osvestio pozvao dežurnu službu „Ineks-plusa", pa mu je u pomoć pritekao najbliži kolega sa kapije kriveljske flotacije", navodi se u saopšenju Ziđina.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija