Aktuelno

Poternica za dvojicom zbog pucnjave u noćnom klubu "Stefan Braun"

Komentari

Autor: Tanjug

18/03/2022

-

12:00

Poternica za dvojicom zbog pucnjave u noćnom klubu "Stefan Braun"
Poternica za dvojicom zbog pucnjave u noćnom klubu "Stefan Braun" - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Viši sud u Beogradu naložio je raspisivanje poternice za A. Š. i S. V, osumnjičenima za učešće u obračunu u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja noćnog kluba "Stefan Braun" M.Č. (41), u noći između ponedeljka i utorka.

Sud im je takođe odredio pritvor iz svih zakonskih razloga-opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog iznemirenja jsvnosti, rekla je Tanjugu portparol suda Tatjana Matić.

Drugoj dvojici osumnjičenih za učešće u ovom obračnu S.T. (42) i N.S. (25) koji su uhapšeni sutradan, određen je pritvor do 30 dana, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja jsvnosti.

M.D. (28) koja se tereti zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičene odvezla i krila nakon pucnjave, puštena je da se brani sa slobode uz meru zabrane napuštanja boravišta.

Četvorica muškaraca se terete za da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja. Prema nezvaničnim informacijama M. D, je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija