Aktuelno

Muškarac uboden nožem na Karaburmi, zbrinut u Urgentnom centru

Komentari

Autor: Tanjug

04/04/2022

-

07:20

Muškarac uboden nožem na Karaburmi, zbrinut u Urgentnom centru
Muškarac uboden nožem na Karaburmi, zbrinut u Urgentnom centru - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Muškarac (33) sinoć je uboden nožem na Karaburmi, u Ulici Stevana Dukića i sa težim povredama je kolima Hitne pomoći prevežen u Urgentni centar na reanimaciju.

U Urgentnom centru zbrinuta je i žena koja se nagutala dima u pozaru koji je sinoć oko 23.30 sati izbio u Ulici braće Jugovića 6, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

"Dogodile su se i dve saobraćajne nesreće sa dvoje lakše povređenih koji su preveženi u dežurne bolnice. Bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći vozile su do odeljenja toksikologije VMA na detoksikaciju", kažu u Hitnoj.

Prema rečima dežurnog doktora, situacija sa koronavirusom nastavlja da se smiruje. Protekle noći je bilo šest interkliničkih transporta pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici.

"Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali i hronični pacijenti najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana se javljao zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa", rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći.

Prema rečima dežurnog lekara protekle noći, dežurale su 22 ekipe koje su obavile ukupno 113 intervencija, od čega 23 na javnim mestima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija