Aktuelno

MUP: Uhapšen mladić zbog sumnje da je napao osmaka u školi u Bačkoj Palnci, traga se za još jednim osumnjičenim

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/04/2022

-

19:46

MUP: Uhapšen mladić zbog sumnje da je napao osmaka u školi u Bačkoj Palnci, traga se za još jednim osumnjičenim
MUP: Uhapšen mladić zbog sumnje da je napao osmaka u školi u Bačkoj Palnci, traga se za još jednim osumnjičenim - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su J. M. (18) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je on, zajedno sa meštaninom, juče preskočio ogradu dvorišta osnovne škole u ​​Bačkoj Palanci i da su njih dvojica pretukli petnaestogodišnjeg učenika i ubo ga nožem.

Policija je identifikovala još jednog osumnjičenog za ovaj zločin i intenzivno traga za njim.

J. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.

Učenik osmog razreda D.K. iz Bačke Palanke, povređen je juče oko 16 sati i 30 minuta na času fizičkog vaspitanja, kada ga je napadnut nožem i nanaeete su mu povrede glave i obe ruke.

Kako su za Euronews Srbija rekli u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, 15-godišnji dečak iz Bačke Palanke dovezen je u bolnicu sa lakšim povredama šake i ogrebotinama po licu i glavi. Nakon što mu je ukazana pomoć, pušten je kući.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija