Aktuelno

Ubistvo na Banjici u improvizovanoj teretani: U žrtvu ispaljeno šest hitaca, ubica nosio torbu za dostavu hrane

Komentari

Autor: Euronews Srbija

09/05/2022

-

14:58

Ubistvo na Banjici u improvizovanoj teretani: U žrtvu ispaljeno šest hitaca, ubica nosio torbu za dostavu hrane
Policija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

U beogradskom naselju Banjica danas oko 11.30 ubijen je muškarac, a Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je reč o Luki Perenčeviću, koji je od ranije poznat policiji i dovodi se u vezu sa ubistvom iz septembra 2020. na Banjici.

Perenčević je ubijen u Bulevaru oslobođenja kod broja 92, a na lice mesta odmah su izašli zamenik tužioca i policija kako bi obavili uviđaj. Zamenik tužioca je izdao naloge za postupanje policije i uzimanje izjava od očevidaca ubistva, a forenzičari su radili na prikupljanju tragova, snimaka sa okonih kamera a dat je i nalog za obdukciju.

Veruje se da je ubistvo počinio profesionalni ubica, a prema našim nazvaničnim informacijama ubica je ušao u improvizovanu teretanu noseći u ruci torbu za dostavu hrane i video žrtvu kako sedi na klupi. Nakon toga je na Perenčevića pucao iz neposredne blizine. Na njega je pucano iz pištolja sa prigušivačem, a u pomoć su mu priskočila trojica drugova koja su sa njim bila u tom trenutku, i iz teretane ga odmah izneli napolje. On je, međuitm, već izdahnuo.

Inače, Perenčević je od ranije poznat pravosudnim organima i dovodi se u vezu sa ubistvom Filipa Lepojevića na Banjici. Pojedini mediji su, pozivajući se na nezvanične informacije, preneli su ranije danas na njega danas pucano sa motora.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija