Aktuelno

Uhapšen muškarac u Novom Pazaru: Bežao od policije pa izazvao udes pod dejstvom kokaina

Komentari

Autor: Tanjug

20/05/2022

-

23:37

Uhapšen muškarac u Novom Pazaru: Bežao od policije pa izazvao udes pod dejstvom kokaina
Uhapšen muškarac u Novom Pazaru: Bežao od policije pa izazvao udes pod dejstvom kokaina - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Novom Pazaru uhapsila je E. S. (1984) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

On se tereti da danas oko 17.30 časova upravljajući motociklom marke "jamaha X siti" Kejom 37 Sandžačke divizije u Novom Pazaru nije hteo da se zaustavi na znak policijskih službenika, već je nastavio da vozi, u nameri da pobegne, nakon čega je izazvao saobraćajnu nezgodu.

Kod E. S. policija je pronašla kesicu sa, kako se sumnja, pet grama heroina, a utvrđeno je da je upravljao neregistrovanim motociklom, bez vozačke dozvole i bez kacige.

Takođe, droga testom je ustanovljeno prisustvo kokaina u njegovom organizmu.

Po nalogu nadležnog tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, a biće sankcionisan i u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Komentari (0)

Srbija