Aktuelno

Više javno tužilastvo proverava Gerontološki centar u Obrenovcu – podneta krivična prijava protiv direktora

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/06/2022

-

14:52

Više javno tužilastvo proverava Gerontološki centar u Obrenovcu – podneta krivična prijava protiv direktora
Više javno tužilastvo proverava Gerontološki centar u Obrenovcu – podneta krivična prijava protiv direktora - Copyright Euronews/Jovana Stanković

veličina teksta

Aa Aa

U Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je stigao predmet koji mu je radi ocene nadležnosti prosledilo Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu u vezi sa krivičnom prijavom protiv direktora Gerontološkog centra u Obrenovcu Zorana Subotića i zaposlenih u toj ustanovi.

Krivičnu prijavu protiv Subotića i drugih podnela je J.LJ, ćerka jednog od korisnika Gerontološkog centra u Obrenovcu, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Premet je dostavljen Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu radi ocene nadležnosti jer iz krivicne prijave i do sada prikupljenih informacijama, proizlazi da se eventualno stiču elementi krivičnog dela nesavesan rad u službi za koje je nadležan za postupanje Viši sud u Beogradu. Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu razmotriće navode krivične prijave i dostavljenih priloga, nakon čega će doneti odluku o daljem postupanju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija