Aktuelno

Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je benzinom polio i zapalio komšiju kod Bogatića

Komentari

Autor: Tanjug

20/06/2021

-

21:21

Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je benzinom polio i zapalio komšiju kod Bogatića
Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je benzinom polio i zapalio komšiju kod Bogatića - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Policija je večeras uhapsila D. Z. (58) iz Dublja, kod Bogatića, koji se sumnjiči da je u subotu uveče benzinom polio i zapalio komšiju M. R. (62).

Policijska patrola je, prema novodima medija, nakon intenzivne potrage tokom noći i danas, u koju je bilo uključeno više patrola, pronašla večeras oko 18 časova osumnjičenog D. Z. u jednoj kolibi na periferiji Dublja.

Sumnja se da je D. Z. sinoć u alkoholisanom stanju, sa ranije pripremljenom flašom benzina i upaljačem, došao pred kuću komšije M. R. i pozvao ga da izađe, a posle kraće svađe, polio benzinom i zapalio, prenosi Telegraf.rs.

M. R. je prebačen u šabačku bolnicu sa opekotinama drugog i trećeg stepena na 60 odsto tela.

"Zbrinut je u intenzivnoj nezi, pošto je u teškom stanju, priključen je na mehaničku ventilaciju i nakon što je njegovo stanje stabilizovano, transportovan je na Klinku za plastičnu hirurgiju u Beograd", rekli su u šabačkoj bolnici.

Kako dodaje Telegraf.rs, osumnjičeni je večeras priveden u policijsku stanicu u Bogatiću, a sutra će, uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Komentari (0)

Srbija