Aktuelno

Četvorica mladića iz Velikog Gradišta uhapšena zbog tuče i nanošenja teških telesnih povreda

Komentari

Autor: Tanjug

29/07/2022

-

15:41

Četvorica mladića iz Velikog Gradišta uhapšena zbog tuče i nanošenja teških telesnih povreda
Četvorica mladića iz Velikog Gradišta uhapšena zbog tuče i nanošenja teških telesnih povreda - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Velikom Gradištu uhapsili su M. T. (19) iz okoline ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, kao i G. J. (19), I. J. (24) i F. J. (27), takođe iz okoline Velikog Gradišta, osumnjičene da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da su njih četvorica 24. jula ove godine ispred jednog ugostiteljskog objekta u Velikom Gradištu, nakon kraće rasprave, napali dvojicu mladića starosti 20 i 23 godine, da su ih tukli rukama i nogama, kao i da je M. T. dvadesetogodišnjem mladiću ugasio cigaretu na čelu.

Kako se navodi, povređeni mladići su najpre prevezeni na ukazivanje lekarske pomoći u službu Doma Zdravlja u Velikom Gradištu, odakle su prebačeni u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde su im konstatovane teške telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP.

Komentari (0)

Srbija