Aktuelno

Teška nesreća na Voždovcu, automobil udario u banderu pa se zapalio

Komentari

Autor: Tanjug

16/08/2022

-

07:19

Teška nesreća na Voždovcu, automobil udario u banderu pa se zapalio
Teška nesreća na Voždovcu, automobil udario u banderu pa se zapalio - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

U saobraćajnoj nesreći na Vozdovcu sinoć je stradala jedna osoba, dok je kod Gazele nožem teže povređen mladić, a mlađa žena je nakon skoka s mosta takođe zadobila teže povrede, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Sinoć u 22:32 časova došlo je do saobraćane nesreće u Bulevaru oslobođenja, blizu Trošarine, kada je vozač putničkog automobila, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu i udario u banderu. Odmah nakon sudara, vozilo se zapalilo i osoba je izgorela, pa su ekipe Hitne pomoći na licu mesta konstatovale njenu smrt.

Ranije, u 21.11 časova, između Gazele i Starog železničkog mosta uboden je nožem muškarac (18) i sa teškim povredama je prebačen u Urgentni centar. Nešto posle ponoći, u 00.37 u ulici Bežanijski zimovnik, ženska osoba, oko trideset godina, je nakon skoka s mosta zadobila teške povrede i bez svesti je transportovana u reanimaciju Urgentnog centra.

Ekipe Hitne pomoći ukupno su tokom noći obavile 93 intervencije, od čega 18 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča. U većem broju javljali su se hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, a tokom noći obavljeno je više interkliničkih i transporta novih pacijenta do Kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija