Aktuelno

Uhapšen serijski silovatelj

Komentari

Autor: Tanjug

30/09/2022

-

15:44

Uhapšen serijski silovatelj
Uhapšen serijski silovatelj - Copyright Informer

veličina teksta

Aa Aa

Serijski silovatelj Igor Milošević uhapšen je zbog ugrožavanja sigurnosti. Povodom hapšenja oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo saopštilo je da im je dostavljena krivična prijava dnevnih novina "Informer" protiv Miloševića.

"U tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. iz člana 138 st.3 KZRS", navode u Tužilaštvu.

Kako dodaju, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim, odnosno davanja izjava za vreme snimanja.

"U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u Prvom tužilaštvu", navode u Tužilaštvu.

Igor Milošević je pušten na slobodu 20. septembra nakon što je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja. Reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta i u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

 
 

 

 

Komentari (0)

Srbija