Aktuelno

Pretučen železničar u Paraćinu - napadači mu polomili nos, ima više povreda po glavi

Komentari

Autor: Tanjug

19/11/2022

-

14:56

Pretučen železničar u Paraćinu - napadači mu polomili nos, ima više povreda po glavi
Pretučen železničar u Paraćinu - napadači mu polomili nos, ima više povreda po glavi - Copyright Tanjug/Infrastruktura železnice Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Grupa huligana noćas je fizički napala i pretukla radnika "Infrastrukture železnica Srbije" S.Ð. dok je radio i tom prilikom mu nanela više povreda po glavi i polomila nos, saopšteno je iz Infrastrukture železnice Srbije.

Kako se navodi, on je noćas u 2.00 sata izašao na teren u Paraćinu kako bi intervenisao i otklonio smetnje na signalno-sigurnosnim uređajima između železničkih stanica Paraćin i Ćićevac, kada ga je napala grupa hiligana i nanela mu više povreda.

Navodi se i da su napadači zaposlenog S.Ð. držali dvadesetak minuta zatvorenog i pretili mu da ne prijavljuje slučaj koji se dogodio. S.Ð. se trenutno nalazi na kućnom lečenju i oporavlja od dobijenih povreda.

Policija je izvršila uviđaj na mestu napada na radnika, a iz Infrastrukture železnice Srbije navode da očekuju brzu i efikasnu reakciju nadležnih državnih organa, kako bi počinioci u što kraćem roku bili najpre identifikovani i privedeni, a zatim i najstrože kažnjeni.

"Najoštrije osuđujemo ovakav razbojnički napad na železničara u Paraćinu, koji je obavljao svoje radne zadatke i poslove od izuzetne važnosti za bezbednost i funkcionisanje železničkog saobraćaja. Svaki ovakav slučaj nije samo fizički napad na zaposlene u ovoj kompaniji, već predstavlja i direktan nasrtaj na železničku imovinu i ugrožava funkcionisanje i bezbednost železničkog saobraćaja", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

Srbija