Aktuelno

Jedna osoba teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu, noćas 109 intervencija

Komentari

Autor: Tanjug

23/11/2022

-

07:08

Jedna osoba teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu, noćas 109 intervencija
Jedna osoba teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu, noćas 109 intervencija - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Sinoć u 19.06 časova ekipa Hitne pomoći je intervenisala zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na Voždovcu, na uglu ulica Bože Jankovića i Vojvode Stepe.

Povređene su dve osobe od kojih jedna teže i obe su prevezene na UC KCS.

Prema rečima dežurnog lekara, Hitna pomoći je intervenisala i zbog povređenih u požaru koji se dogodio sinoć oko 22 časa u ulici Patrijarha Joanikija u Rakovici.

Tri odrasle osobe su prevezene na odeljenje toksikologije VMA zbog intoksikacije dimom, a 11-godišnja devojčica na Dečiju kliniku u Tiršovoj.

Protekle noći Hitna pomoć je intervenisala ukupno 109 puta, od toga 11 puta na javnim mestima i to najviše zbog onih u alkoholisanom stanju koja su ekipe vozile na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Tanjugu je rečeno da je prošle noći bilo relativno mirno sa kovid infekcijama i da je izvršeno svega nekoliko interkliničkih trasporta, ali, kao i svake noći javljao se veliki broj hroničnih bolesnika: astmatičara, psihijatrijskih i kardiovaskularnih pacijenata koji su se žalili na bol u grudima, tahikardije i povišen krvni pritisak.

Dežurale su ukupno 22 ekipe hitne pomoći.

Komentari (0)

Srbija