Aktuelno

Pacijentkinja preminula nakon estetske operacije grudi u Beogradu: Ministarstvo zdravlja pokrenulo hitnu proceduru

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/12/2022

-

17:39

Pacijentkinja preminula nakon estetske operacije grudi u Beogradu: Ministarstvo zdravlja pokrenulo hitnu proceduru
Pacijentkinja preminula nakon estetske operacije grudi u Beogradu: Ministarstvo zdravlja pokrenulo hitnu proceduru - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Povodom smrti pacijentkinje prilikom estetske operacije grudi u privatnoj zdravstvenoj ordinaciji u Beogradu, inspekcijske službe Ministarstva zdravlja su utvrdile da se radi o registrovanom subjektu.

Trenutno se po hitnoj proceduri proveravaju sve okolnosti pod kojima je pacijentkinja preminula, o čemu ćemo obavestiti javnost, navodi se u saopštenju Minsitarstva zdravlja.

Žena je pre nekoliko dana došla u jednu privatnu ordinaciju na operaciju smanjenja grudi, piše Blic. Kada se probudila iz anestezije, nakratko je uspela da stane na noge, nakon čega je kolabirala, a potom i preminula.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom kako bi se utvrdilo šta je izazvalo plućnu emobliju, koja se navodi kao uzrok smrti.

 

Komentari (1)

Драган

23.12.2022 20:05

Ова умрла након операције груди, онај умро након намештања атласа (преварантски "посао") тако што су му поломили врат, онај умро након "рутинске" колоноскопије након што су му избушили и дебело и танко црево а потом при интубирању оштетили плућа и једњак, она умрла од сепсе након операције чуљева... Сјајна медицина...

Srbija