Aktuelno

Dečak teško povređen posle ubadanja nožem u Baškoj Palanci, uhapšen osumnjičeni

Komentari

Autor: Tanjug

03/01/2023

-

14:05

Dečak teško povređen posle ubadanja nožem u Baškoj Palanci, uhapšen osumnjičeni
Dečak teško povređen posle ubadanja nožem u Baškoj Palanci, uhapšen osumnjičeni - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

U centru Bačke Palanke sinoć je nožem izboden dečak koji je zadobio teške povrede i smešten je u jedinicu intenzivne nege Dečje bolnice u Novom Sadu, izjavila je portparolka novosadskog Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Andrea Đuretić.

"Dečak je u ovom trenutku u dobrom opštem stanju, ali ima teške telesne povrede. Najviše rana zadobio je u predelu grudnog koša. Ostaje kod nas na lečenju", izjavila je Đuretić za Tanjug.

Šesnaestogodišnjeg dečaka, koji je inače iz Futoga, nakon kraće rasprave nožem je povredio vršnjak iz Bačke Palanke.

Hitna pomoć odmah je prevezla dečaka u Novi Sad, a zatim je izvršen uviđaj.

Novosadska policija rasvetlila je slučaj, osumnjičeni je uhapšen i svi dokazi su pribavljeni, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Trenutno je u toku donošenje odluke tužioca o kvalifikaciji krivičnog dela kojoj se pridaje posebna pažnja jer je počinilac maloletnik.

Komentari (1)

Megido

03.01.2023 16:15

Dobrodošli u noćnu moru zvanu život u Srbiji na početku 2023. Ovo je samo dokaz da Satana i demoni haraju ovom planetom, a novi-stari trend - hladnim oružjem na žrtvu, jer si tako veći frajer - sve više dobija na zamahu. Ko je sledeći i kad? Za sat, dan ili pre?! Ludnica je kanda otključana, a ključa naravno nema?

Srbija