Aktuelno

Noć u Beogradu: Muškarac zadobio opekotine u požaru, motociklista povređen u saobraćajnoj nesreći

Komentari

Autor: Tanjug

30/03/2023

-

07:36

Noć u Beogradu: Muškarac zadobio opekotine u požaru, motociklista povređen u saobraćajnoj nesreći
Noć u Beogradu: Muškarac zadobio opekotine u požaru, motociklista povređen u saobraćajnoj nesreći - Copyright TANJUG / KANCELARIJA ZA KIM

veličina teksta

Aa Aa

Muškarac (29) povređen je u požaru koji se noćas posle 3.00 dogodio u Učiteljskoj ulici u Beogradu i on je sa opekotinama obe ruke prebačen u bolnicu.

Osim saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć u 19.10 časova, kada je vozač gradskog autobusa preminuo za volanom na uglu Trgovačke i Šavničke, a pritom je učestvovalo još šest vozila u sudaru i povređeno 17 ljudi, dogodila se još jedna teška saobraćajna nesreća, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.

"Urađen je pokušaj reanimacije, nažalost, vozač autobusa je preminuo na licu mesta. Bilo je 17 povređenih putnika, koliko znamo sada, uglavnom se radi o lakšim povredama", rekli su iz Hitne.

Na raskrsnici ulice Gospodara Vučića i Bulevara Kralja Aleksandra došlo je do nesreće u kojoj je motociklista (50) teško povređen i on je prebačen na VMA.

Od hroničnih bolesnika, najviše su se javljali pacijenti sa bolom u grudima, a bilo je i dosta starijih osoba sa prelomima kuka.

Komentari (0)

Srbija